KATKARAPUBUFFET
Lauantaisin 16.9. ja 30.9. klo 12-15

De Vilmont Brut Grande Réserve Premier Cru   12 €
Valdobbiadene Prosecco Superiore Doc Brut      8 €

Kermaista katkarapukeittoa L, G
Kokonaisia katkarapuja M/G
Sinisimpukoita M/G
Katkarapuskagen M/G
Savulohiröra L/G

Rhode Island-kastiketta M/G
sitruunamajoneesia M/G
Aiolia M/G
Ruskistettua voita L/G

Caesarsalaattia L (G)
Tomaatti-motzzarellasalaattia L/G
Salaattia paahdetusta punajuuresta, vuohenjuustosta ja granaattiomenasta G
Kvinoa-tabboulehsalaatti M/G
Tillikurkkua M/G
Savumunakoisosalaattia L/G
Hummusta  M/G
Tzatsikia L/G

Hapanjuurileipää M
Focacciaa M
Briossia L

19 € / hlö alkuruokana  a la carte-listan pääruoka-annoksiin tai päivän keittoon.
29 € / hlö pääruokana.

PÄÄRUOAKSI BUFFETTIIN
16.9. Paistettuja kampasimpukoita, sahramirisotto, granaattiomenaa ja pinjansiemeniä 18 €   (26 €)

30.9. Bouillabaissea ja rouille  18 €  (24 €)




19 € / hlö alkuruokana  
a la carte-listan pääruoka-annoksiin
29 € / hlö pääruokana




9 ratings


25.3.    Shakshuka; parsa-tomaattihöystä ja kananmunaa
             Eggs Royale;  paistettua briossia, pinaatti, kylmäsavulohta, uppomuna ja
             hollandaisekastiketta


Jaa uutinen
Arkisto
Uudet verkkosivustot julkaistu