De Vilmont Brut Grande Réserve Premier Cru 12 €
Valdobbiadene Prosecco Superiore Doc Brut 8 €
Kermaista katkarapukeittoa L, G
Kokonaisia katkarapuja M/G
Sinisimpukoita M/G
Katkarapuskagen M/G
Savulohiröra L/G
Rhode Island-kastiketta M/G
sitruunamajoneesia M/G
Aiolia M/G
Ruskistettua voita L/G
Caesarsalaattia L (G)
Tomaatti-motzzarellasalaattia L/G
Salaattia paahdetusta punajuuresta, vuohenjuustosta ja granaattiomenasta G
Kvinoa-tabboulehsalaatti M/G
Tillikurkkua M/G
Savumunakoisosalaattia L/G
Hummusta M/G
Tzatsikia L/G
Hapanjuurileipää M
Focacciaa M
Briossia L
19 € / hlö alkuruokana a la carte-listan pääruoka-annoksiin tai päivän keittoon.
29 € / hlö pääruokana.
PÄÄRUOAKSI BUFFETTIIN
16.9. Paistettuja kampasimpukoita, sahramirisotto, granaattiomenaa ja pinjansiemeniä 18 € (26 €)
30.9. Bouillabaissea ja rouille 18 € (24 €)
19 € / hlö alkuruokana
a la carte-listan pääruoka-annoksiin
29 € / hlö pääruokana
25.3. Shakshuka; parsa-tomaattihöystä ja kananmunaa
Eggs Royale; paistettua briossia, pinaatti, kylmäsavulohta, uppomuna ja
hollandaisekastiketta