A la Carte
MENU VERTE
Paahdettua maa-artisokkakeittoa, L, G
kuivattuja viinirypäleitä, paahdettuja pinjansiemeniä ja granaattiomenaa
Rostad jordärtskockssoppa
torkade vindruvor, rostade pinjenötter och granatäpple
Roasted jerusalem artichoke soup
dried grapes, toasted pine nuts, and pomegranate
Domaine De La Baume Elisabeth Viognier 12 €
***
Vaahterasiirappin kera paahdettua myskikurpitsaa,
piparkakkumaustepikkelöityä omenaa ja chimichurrikastiketta
Lönnsirap rostad butternutpumpa med
pepparkakskryddad inlagt äpple och chimichurrisås
Maple-roasted butternut squash with gingerbread-spiced pickled apple and
chimichurri sauce
Domaine du Cleray Sauvignon Blanc 11 €
***
Suklaamarkiisia, vadelmaa ja eggnog-vaniljakastiketta L, G
Chokladmarkis med hallon med eggnog-vaniljsås
Chocolate marquise with raspberries with eggnog vanilla sauce
Maxime Trijol Pineau Des Charentes 8 €
47 €
28 € / suositusviinit * vinrekommendationer
MENU SAVOY
Kevyesti savustettua riimisuolattua poronsisäpaistia, L, G
pikkelöityä mustajuurta, herkkutattimajoneesia,
puolukkageeliä ja maa-artisokkalastuja
Rimmad och lätt rökt renstek, picklad svartrot,
majonnäs på karljohansvamp, lingongelé och jordärtskockschips
Salted and lightly smoked reindeer, pickled black salsify, porcini mushroom mayonnaise,
lingonberry gel and Jerusalem artichoke chips
Moillard Maranges Pinot Noir 12 €
***
Fenkoli-appelsiinivoin kera paahdettua kuhaa, L, G
äyriäis-bouillabaissea ja ruillea
Ugnsrostad gös med fänkål-apelsinsmör,
skaldjursbouillabaisse och ruille
Fennel–orange butter roasted pike-perch, seafood bouillabaisse and rouille
Seguinot-Bordet Petit Chablis 11 €
***
Omena-kanelibavarois ja karpalo-glögikastiketta L, G
Äppel- och kanelbavarois med tranbär–glöggsås
Apple and cinnamon bavarois with lingonberry mulled wine sauce
Torres Floralis Moscatel Oro 6 €
54 €
26 € / suositusviinit * vinrekommendationer
MENU GUSTAF
Skagen briossi; Käsin kuorittuja katkarapuja ja L
muikunmätiä paahdetun briossin sisällä
Brioche Skagen; handskalade räkor, löjrom i stekt briochebröd
Shrimp Skagen brioche; hand peeled shrimps and vendace roe in brioche bun
Domaine du Cleray Sauvignon Blanc 11 €
***
Perinteinen pippuripihvi L, G
grillattu naudan Angus-sisäfileepihvi,juusto-perunagratiinia ja
konjakki-kermakastiketta
Klassisk Pepparbiff;
grillad biff av nöt innerfilé,
potatis och ostgratäng samt konjakssås
Classic Pepper Steak;
grilled beef tenderloin, potato and cheese gratin, and cognac sauce
Domaine Saint-Paul Grenache Syrah 10 €
***
Perinteinen vanilja Crème Brûlée L, G
Klassisk vanilj Crème Brûlé
Classic vanilla crème brûlée
Calvet Réserve du Ciron Sauternes 9 €
61 €
28 € / suositusviinit * vinrekommendationer
LAPPONIA MENU
Perinteinen tattariblini, L, G
graavilohitartaria, muikunmätiä, punasipulia ja smetanaa
Äppel- och kanelbavarois med tranbär–glöggsås
Apple and cinnamon bavarois with lingonberry mulled wine sauce
Klassisk bovete blini med gravlaxtartar, löjrom, rödlök och smetana
Traditional blini with gravlax tartare, vendace roe, red onion and sour cream
Grand C Riesling Réserve 9 €
***
Savuporo-salviavoissa paistettua poronfileetä, L, G
Pommes Anna juureksista ja tummaa herkkutatti-Portviinikastiketta
Renköttfilé stekt i salviasmör med rökt renkött
Pommes Anna på rotfrukter och mörk portvins-karljohanskampsås
Reindeer fillet fried in sage and smoked reindeer butter
Root vegetable Pommes Anna and dark porcini-port wine sauce
Mouton Cadet Cuvée Héritage 11 €
***
Omena-kanelibavarois ja karpalo-glögikastiketta L, G
Äppel- och kanelbavarois med tranbär–glöggsås
Apple and cinnamon bavarois with lingonberry mulled wine sauce
Torres Floralis Moscatel Oro 6 €
66 €
25 € / suositusviinit * vinrekommendationer
ALKURUOKIA * FÖRRÄTTER * STARTERS
Skagen briossi; Käsin kuorittuja katkarapuja ja L
muikunmätiä paahdetun briossin sisällä
Brioche Skagen; handskalade räkor, löjrom i stekt briochebröd
Shrimp Skagen brioche; hand peeled shrimps and vendace roe in brioche bun
16 €
Perinteinen tattariblini, L, G
graavilohitartaria, muikunmätiä, punasipulia ja smetanaa
Klassisk bovete blini med gravlaxtartar, löjrom, rödlök och smetana
Traditional blini with gravlax tartare, vendace roe, red onion and sour cream
18 €
Kevyesti savustettua riimisuolattua poronsisäpaistia, L, G
pikkelöityä mustajuurta, herkkutattimajoneesia ja puolukkageeliä
Rimmad och lätt rökt renstek, picklad svartrot, majonnäs på karljohansvamp och lingongelé
Salted and lightly smoked reindeer Pickled black salsify, porcini mushroom mayonnaise and lingonberry gel
15 €
Paahdettua maa-artisokkakeittoa, L, G
kuivattuja viinirypäleitä, paahdettuja pinjansiemeniä ja granaattiomenaa
Rostad jordärtskockssoppa med torkade vindruvor,
rostade pinjenötter och granatäpple
Jerusalem artichoke soup with dried grapes, toasted pine nuts and pomegranate
13 €
Steak tartare á la Parisienne L, G
perinteinen tartar-raakalihapihvi, keltuainen ja allumettes perunaa
Klassisk råbiff med äggula och allumettes potatis
Raw beef steak tartare with egg yolk and allumettes potatoes
Tartare de boeuf classique avec jaune d'oeuf et pommes de terre allumettes
16 €
Tryffelihunajan kera paahdettu pieni Camembert-juusto, L, G
viinirypäleitä ja saksanpähkinöitä
Bakad Camembert ost med tryffelhonung, vindruva och valnötter
Baked camembert with truffle honey, grapes and walnut
13 €
Valkosipuli-persiljavoilla gratinoituja etanoita L, G
Sniglar gratinerade med vitlök-persiljesmör
Snails gratinated with garlic and parsley butter
Escargots de Bourgogne
6 kpl - 14 € / 12 kpl - 22 €
Paahdettua valkosipulileipää L
Rostad vitlöksbröd
Roasted garlic bread
Pain levain rôti à l’ail
6 €
Lämmin vuohenjuustosalaatti L, G
karamellisoitua päärynää, paahdettua kurpitsaa,
paahdettua punajuurta ja pecan-pähkinää
Varm getostsallad
karamelliserade päron, rostad pumpa, rostad rödbeta och pekannöter
Warm goat cheese salad
caramelized pears, roasted pumpkin, roasted beetroot and pecan nuts
14 € / 23 €
POISSONS & LÉGUMES
KALA& KASVIS * FISK&VEGETARISKA * FISH & VEGETABLES
Fenkoli-appelsiinivoin kera paahdettua kuhaa, L, G
äyriäis-bouillabaissea ja sahramirouillea
Fänkål-apelsinsmörrostad gösfilé, skaldjursbouillabaisse och rouille
Fennel–orange butter roasted pike-perch, seafood bouillabaisse and rouille
31 €
Pariloitua siikaa, L, G
piparjuuripaahdettua punajuurta ja voikastiketta
Halstrad sik med pepparrotsrostad rödbeta och smörsås
Grilled whitefish with horseradish-roasted beetroot and butter sauce
29 €
Chili-valkosipuliöljyssä paistettuja kuorittuja L, G
vihersalaattia ja parmesanranskalaisia
Skalade jätteräkstjärtar stekta i chili och vitlöksolja med
grönsallad, parmesanfrites
Garlic and chilli prawns served with green salad and parmesan french fries
Crevettes sautées à l'ail et au piment et salad vert et frites au parmesan
33 €
Luomu sinisimpukoita merimiehen tapaan, L, G
parmesanranskalaisia ja aiolia
Sjömans blåmusslor, parmesanfrites och aioli
Moules Mariniere served with parmesan french fries and aioli
31 €
Vaahterasiirappin kera paahdettua myskikurpitsaa, M, G
piparkakkumaustepikkelöityä omenaa ja chimichurrikastiketta
Lönnsirap rostad butternutpumpa med
pepparkakskryddad inlagt äpple och chimichurrisås
Maple syrup–roasted butternut squash with gingerbread-spiced
pickled apple and chimichurri sauce
24 €
VIANDES
LIHARUOKIA * KÖTTRÄTTER* MEAT COURSES
Steak tartare á la Parisienne & parmesaaniranskalaisia L, G
perinteinen tartar-raakalihapihvi, keltuainen ja allumettes perunaa
Steak tartare á la Parisienne & parmesanfrites
klassisk råbiff med äggula och allumettes potatis
Steak tartare á la Parisienne & parmesan french fries
raw beef steak tartare with egg yolk and allumettes potatoes
Steak tartare á la Parisienne & frites au parmesan
tartare de boeuf classique avec jaune d'oeuf et pommes de terre allumettes
29 €
Perinteinen Pippuripihvi 180 G L, G
grillattu naudan sisäfileepihvi, juusto-perunagratiinia ja konjakkikermakastiketta
Klassisk Pepparbiff
grillad biff av nöt innerfilé, potatis och ostgratäng samt konjakssås
Beef tenderloin pepper steak with cheesy potato gratin and cognac cream sauce
Steak au poivre, gratin de pommes de terre au fromage et
sauce à la crème et au cognac
41 €
Grillattu premium naudan marmoriulkofilepihvi Provencale 250 G L, G
valkosipuli-persiljaperunoita ja valkosipulivoita
Grillad premium nöt marmor ytrefilé Provencale
vitlök- och persiljepotatis samt vitlökssmör
Grilled premium marbled New York steak Provençale with garlic and parsley
46 €
Perinteinen poronkäristys L, G
puikulaperunamuusia, puolukkaa ja suolakurkkuaa
Traditionell renskav med mandelpotatismos, lingon och saltgurka
Sautéed reindeer with mashed potatoes, lingonberries and pickles
29 €
Savuporo-salviavoissa paistettua poronfileetä, L, G
Pommes Anna juureksista ja tummaa herkkutatti-Portviinikastiketta
Renköttfilé stekt i salviasmör med rökt renkött
Pommes Anna på rotfrukter och mörk portvins-karljohanskampsås
Reindeer fillet fried in sage and smoked reindeer butter
Root vegetable Pommes Anna and dark porcini-port wine sauce
45 €
Yrttikuorrutettu ylikypsä ankankoipiconfit ja L, G
aprikoosi-papucassoulet
Confiterade ankben med örttäcke och aprikos-böncassoulet
Confit duck leg with herb crust and apricot-bean cassoulet
28 €
Hampurilainen & parmesanranskalaisia L
Grillattu rotukarjan jauhelihapihvi, pekonia, cheddar-juustoa,
sydänsalaattia, tomaattia ja hampurilaiskastiketta
Hamburgare & parmesanfrites
Grillad nötfärsburgare, bacon, cheddarost,
sallad, tomat, inlagd gurka och hamburgersås
Hamburger & parmesan french fries
Grilled ground beef steak, bacon, cheddar cheese,
lettuce, tomato and hamburger sauce
25 €
EXTRAS
Vihersalaattia M, G
Grön sallad
Green Salad
7 €
Parmesanranskalaisia ja tryffelimajoneesia L, G
Frites med parmesan och tryffelmajonnäs
Parmesan french fries with truffle mayonnaise
Frites au parmesan et mayonnaise à la truffe
6 €
Paahdettua valkosipulileipää L
Rostad vitlöksbröd
Roasted garlic bread
Pain levain rôti à l’ail
6 €
Tryffelimajoneesia M, G
Tryffelmajonnäs
Truffle mayonnaise
3 €
Aioli M, G
2 €
DESSERTS
JÄLKIRUOKIA * EFTERRÄTTER*DESSERTS
Perinteinen vanilja Crème Brûlée L, G
Klassisk vanilj Crème Brûlé
Classic vanilla crème brûlée
Crème brûlée à la vanille
10 €
Omena-kanelibavarois ja karpalo-glögikastiketta L, G
Äppel- och kanelbavarois med tranbär–glöggsås
Apple and cinnamon bavarois with lingonberry mulled wine sauce
11 €
Suklaamarkiisia, vadelmaa ja eggnog-vaniljakastiketta L, G
Chokladmarkis med hallon med eggnog-vaniljsås
Chocolate marquise with raspberries with eggnog vanilla sauce
12 €
Mustaherukkasorbettia ja samppanjaa M, G
Svartvinbärssorbet toppad med champagne
Blackcurrant sorbet with champagne
Sorbet au cassis avec champagne
10 €
Café gourmand; kahvia ja pientä makeaa
Café Gourmand; kaffe med litet sött
Café gourmand; coffee with treats
Café ou thé gourmand
10 €
Bistro Gustafin itsetehtyä jäätelöä ja sorbettia
Vanilja, mansikka, suklaa, pistaasi
Bistro Gustaf´s hemlagad glass och sorbet
Vanilj, jordgubb, choklad, pistasch
Bistro Gustaf´s homemade ice cream and sorbets
Vanilla, strawberry, chocolate, pistachio
Glaces et sorbets maison
1 pll - 5 € / 2 pll - 9 €
Hyvä asiakas * Bästa kund * Dear customer
Ruoat saattavat sisältää allergeenejä, lisätietoja saat henkilökunnalta.
Om du har allergier beträffande maten, hör efter med
personalen så undviker vi dem.
Our foods may contain allergens, please ask the waiters for more information.
G = Gluteeniton, L = Laktoositon, VL = Vähälaktoosinen, M = Maidoton
Glutenfri Laktosfri Laktosfattig Mjölkfri
Gluten Free Lactose free Low Lactose Milk Free
Lihan alkuperämaa
Köttets ursprungsland Country of origin meat
Nauta - Nöt - Beef * Suomi - Finland - Finland
Poro - Ren - Reindeer * Suomi - Finland - Finland
Ankka - Ank - Duck * Ranska - Frankrike - France
Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä.
Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.
Livsmedelsverket rekommenderar att köttfärsbiffar alltid ska ätas helt genomstekta. Även högklassig mediumstekt köttfärs kan innehålla EHEC-bakterier, som kan orsaka allvarlig matförgiftning särskilt hos barn och äldre människor.
The Finnish food authority revommends serving alla minced meat
According to the Finnish Food Authority’s recommendation, minced meat patties should always be eaten fully cooked. Even high-quality medium-cooked minced meat may contain EHEC bacteria, which may cause a severe food poisoning, especially in children and older people.