GUSTAF CONGRÈS


Bistro Gustafin keskeisellä paikalla Porvoon keskustassa vanhan kaupungin kynnyksellä toimivat kokous-, juhla- ja tapahtumatilat. Viisi erikokoista uniikkia, valoisaa tilaamme soveltuvat mainiosti sekä pienempien että isompienkin kohtaamisten paikaksi.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme on valmiina suunnittelemaan ja toteuttamaan teille sopivan tilaisuuden tarpeidenne mukaan. Olipa kyseessä pieni kokous, henkilökunnan valmennus, asiakastilaisuus tai yrityksen teemajuhlat; vuosijuhla, joulujuhla, kick off tai jokin muu syy juhlistaa arkista puurtamista unohtamatta oman elämäsi juhlia; häät, ristiäiset, valmistujaiset, syntymäpäivät tai muistotilaisuudet ota yhteyttä Gustaf Congres'iin.
Kaikkiin kokouspaketteihimme sisältyy:

* ryhmän koon mukainen kokoustila
* perustekniikka: fläppitaulu, langaton näyttö tai datatykki, näytön siirtäjä, sound-bari ja Wi-fi
* kahvia, teetä, kokousvesi ja "snack-vitriini" koko tilaisuuden ajan
* valinnaiset ravintolapalvelut

Gustaf Catering on oivallinen vaihtoehto kun järjestettävänäsi on pienet tai suuret juhlat tai jopa useiden satojen henkilöiden tilaisuus. Suunnittelemme ja toteutamme asiakkaan toiveiden mukaiset tarjottavat ja haluttaessa myös hoidamme tilaisuuden tarjoilun. Kotona järjestettäviin juhliin valmistamme ruoat Bistro Gustafissa ja asiakas voi noutaa ne ravintolasta.

Kokoustiloihimme sisäänkäyntiosoite on eri kuin mitä on ravintolaamme. Kokoustilojen osoite on Mannerheiminkatu 9-11 ja kolmas kerros.