LAUANTAI PAAHTO-BRUNSSI
22.3., 29.3. ja  5.4. klo 12-16

ALKURUOKABUFFET
Saaristolaisleipää, perunarieskaa, yrttifoccasiaa ja croissantteja
Ruskistettua voita, hummusta ja hilloa
Kokonaisia katkarapuja ja Thousand Island kastiketta M, G
Graavia lohta ja appelsiini-fenkolisalaattia M, G
Paahdettua myskikurpitsaa, kurpitsasiemeniä,  fetaa ja tahinikastiketta L, G
Blody Mary- tomaattisalaattia M, G
Caesarsalaattia sis. anjovista M, G
Grillattuja oliiveja ja viinirypäleitä M, G
Sitruuna-timjamimarinoituja herkkusieniä M, G
Keitettyä vasikankieltä a la ravigote L, G
Paahtopaistia M, G ja piparjuurta L, G
Pororilletteä M, G
Salamia M, G
Sipuli-anjovis-oliivipissaladièrea L
Tryffeliranskalaisia L, G
 
VÄLIRUOKA PÖYTIIN TARJOILTUNA
Herkkutatti-parmesaanirisottoa L, G

VALINTAINEN PÄÄRUOKA PÖYTIIN TARJOILTUNA 
Kokonaisena paahdettua yrtti-sitruunamarinoituabroileria M, G
TAI
Ylikypsää maustepaahdettua porsaankylkeä M, G
TAI
Yrttipaahdettua juuriselleriä ja herkkutattikastiketta L, G
TAI
Päivän paahto*
JA
Pekonineulapapuja M, G
Rosmariinipaahdettua porkkanaa M, G
Yorkshire pudding -pannukakkuja L
Paahdettuja ankanrasvaperunoita M, G
Paistinkastiketta M, G

JÄLKIRUOKA PÖYTIINTARJOILTUNA 
Key West-limeposset L, G
48 € / hlö

Päivän paahto* 
22.3.   Paahdettua naudan petit tenderriä
29.3.  Paahdettua Atrian marmorifileetä
5.4.    Paahdettua karitsankareeta ja minttupestoa

Viimeiset varaukset klo 15.

 

Jaa uutinen
Tagit
Arkisto
PIHVIVIIKOT
15.4. saakka