VAPPULOUNAS 1.5.

Bistro Gustafin vappulounas

Alkuruokabuffet:
Keitettyä  parsaa ja hollandaisekastiketta L, G
Keitettyä varhaisperunaa M, G
Parsa-varhaisperunasalaattia M, G
Caesarsalaattia paahdetusta varhaiskaalista L, (G)
Mintulla maustettua kurkku-jogurttisalaattia L, G

Kokonaisia katkarapuja M, G
Bouillabaisse-liemessä keitettyjä merirapuja M, G
Rhode Island-kastiketta M, G
Sitruunamajoneesia M, G
Aiolia M, G
Katkarapuja Skagen M, G
Cevichemarinoituja vihersimpukoita M, G
Sillikaviaaria M, G
Sinappisilliä M, G
Sardelli-kaprismarinoitua silakkaa M, G
Savustettua merilohta ja piparjuurikastiketta M, G
Härkätartar, rapeaa kaprista, pikkelöityä punasipulia ja tryffelimajoneesia M, G
Kokonaisena grillattua broileria M, G

Hapanjuurileipää M
Mini croissantteja L
Ruskistettua voita L, G
Viikunahilloa

Pääruoka pöytiin tarjoiltuna:

Kokonaisena paahdettua naudan sisäfileetä, pekonipapua, paahdettua tomaattia, valkosipuliperunaa, valkosipulivoita ja punaviinikastiketta L, G
Stekt oxfilé med baconinlindade haricot verts, rostad tomat , vitlökspotatis, vitlökssmör och rödvinssås
TAI
Paistettuja ahvenfileitä, jokirapu-parsahöystöä ja L, (G)
Hollandaise-kastiketta   
Smörstekt abborrefiléer, med stekt sparris och kräftor samt Hollandaisesås
TAI
Parsa-osterivinokaswellington, paahdettua tomaattia, 
Hollandaise- ja tomaattikastiketta  L 
Sparris och ostron svamp Wellington med
rostad tomat ,
Hollandais- och tomatsås

Jälkiruokabuffet:

Bistro Gustafin simaa M, G
Mini munkkeja L
Mansikka-tuorejuustokakkua L, G
Raparperihilloketta M, G
Macarons-leivoksia
Suklaakonvehteja ja keksejä
Kahvia ja teetä sis. hintaan
56 € / hlö, Lapset 0–3 v. 0 € / 4–8 v. 14 € / 9–13 v. 25 €

Varaa pöytä näppärästi kalenterin kautta
https://bistrogustaf.fi/poytavaraus

Avoinna 11.30-18.00,  viimeiset pöytävarukset klo 16.30. 
Jaa uutinen
Arkisto
ÄITIENPÄIVÄLOUNAS 12.5.