Poroviikot 10.10.-1.11.
Parasta poroa suomen huipulta!

LAPPONIA MENU
Porotartar, herkkutattimajoneesia, vodkapuolukkaa ja maa-artsokkalastuja L, G
Rentartar med karljohansvampmajonnäs, vodkamarinerad lingon och jordärtskockachips
***
Kermaista äyriäisvelouté-keittoa
Krämig skaldjurs velouté
***

Katajanmarjavoissa paistettua poronfileetä,  L, G
poro-puikulaperunakroketti ja tummaa puolukkakastiketta
Renfilé stekt i enbärssmör
ren-mandelpotatiskrokett och mörk lingonsås
***
Kaarnikka-sitruunaverbenasorbettia
Kråkbärk-citronverbenasorbe
***
Vaniljakermassa haudutettua Maakerkelän G
leipäjuustoa Kemijärveltä,             
lakkoja ja kanelimoussea
I vanilijgrädde sjudat Maakerkeläs brödost
hjortron och kanelmousse

kolme ruokalajia
tre-rätters

64 €
viisi ruokalajia
fem-rätters
78 €

ENTRÉES
Perinteinen kirkastetussa voissa paistettu tattariblini   L, G  
muikunmätiä, kylmäsavulohitartaria, punasipulia ja smetanaa
Klassisk bovete blini stekt i skirat smör med
Inhemsk löjrom, kallrökt laxtartar, rödlök och smetana
17 €
Kevyesti savustettua riimisuolattua poronsisäpaistia,   L, G
herkkutattimajoneesia, vodkapuolukkaa ja maa-artsokkalastuja
Rimmad och lätt rökt renstek
karljohansvampmajonnäs, vodkamarinerad lingon och jordärtskockachips

13 €
Pororilletteä L, (G)
rapeaa rieskaa ja lakka-sipulichutney
Renrillette
krispiga tunnbröds och hjortron-lökchutney
14 €
Poro-worschmack   L, G    
puikulaperunamuusia, punajuurta, suolakurkkua ja smetanaa
Ren-worschmack
mandelpotatismos, rödbeta, saltgurka och smetan
a
15 €
Kantarelli-savuporokeittoa   L, G   
perunarieskaa
Kantarell- rökt rensoppa
potatistunnbröd

12 €

plats principaux
Perinteinen poronkäristys   L, G
Puikulaperunamuusia, puolukkaa ja suolakurkkua
Traditionell renskav
mandelpotatismos, lingon och saltgurka

29 €
Poronlihapullat Jaloviina-kermakastikkeessa   L, G    
Puikulaperunamuusia ja puolukkaa
Renköttbullar med Jaloviina-gräddsås
mandelpotatismos och lingon

26€
Pippuripihvi poronvasan paahtopaistista   L, G    
friteerattua tryffelisuolalla maustettua puikulaperunaa ja viherpippurikastiketta
Pepparbiff av renkalv rostbiff
friterad mandelpotatis smaksatt med tryffelsalt och grönpepparsås

36 €
Katajanmarjavoissa paistettua poronfileetä,  L, G
poro-puikulaperunakroketti ja tummaa puolukkakastiketta
Renfilé stekt i enbärssmör
ren-mandelpotatiskrokett och mörk lingonsås

39 €
Ylikypsää poronpotkaa,   L, G 
suppilovahvero-ohrattoa ja Maarianheinä kastiketta
Långkokt renlägg
Korn-otto med trattkantarell och sötgrässås
32 €
DESSERTS
Vaniljakermassa haudutettua Maakerkelän  G
leipäjuustoa Kemijärveltä,             
lakkoja ja kanelimoussea
I vanilijgrädde sjudat Maakerkeläs brödost
hjortron och kanelmousse
12 €            
Jääkarpaloita ja kuumaa kinuskikastiketta   L, G    
Istranbär och het kinsukisås
10 €







Jaa uutinen
Tagit
Arkisto
Bistro Gustafin Vintin joululounasbuffet
11.–20.12.2024