Itsenäisyyspäivän Blinibuffet
Kattaukset klo 11.30/12.00 ja 14.30/15.00

ALKUMALJAKSI
Valdobbiadene Prosecco Siperior Doc Brut
TAI
Finna Lakka -kuohujuoma

BLINIBUFEET
Sillikaviaaria M, G
Tyrnisilakkaa M, G
Konjakkigraavattua merilohta ja sinappi-piparjuurikastiketta M, G
Lämminsavustettua lohta M, G
Graavisiikatartaria M, G
Savustettuja muikkuja M, G
Käsin kuorittuja katkarapuja Skagen M, G
Kotimaista muikunmätiä M, G
Kirjolohenmätiä M, G
Merileväkaviaaria V, G
Punasipulia V, G
Smetanaa L, G

Savuporomoussea L, G
Paahtopaistia ja piparjuurikermaa L, G
Porotartaria,herkkutattimajoneesia, vodkapuolukkaa ja maa-artsokkalastuja M, G
 
Vihersalaattia ja mustaherukkavinegretteä V, G
Savupunajuuritartaria  ja paahdettuja pinajansiemeniä  V, G
Omena-sellerisalaattia L, G
Metsäsienisalaattia L, G
Salaattia paahdetuista juureksista ja leipäjuustosta L, G
Myrttisen suolakurkkuja, hunajaa ja smetanaa L, G
Pikkelöityä punasipulia V, G

Perinteisiä tattariblinejä L, G
Keitettyä perunaa L, G
Levainleipää M
Saaristolaisleipää
Voita L, G
 
Borschkeittoa V, G & smetanaa L, G
Kermaista lohikeittoa L, G
Poro-leipäjuustopataa ja puikulamuusia L, G
Puolukkaa ja suolakurkkua M, G
***
Lakka-tuorejuustokakkua L, G
Suklaakonvehteja
Kahvia ja teetä
52 € / hlö sis. alkumaljan
Lapset 9–12 v. 25 €  *  4–8 v. 6 €  *  0–3 v. 0 €

Perinteinen lohicoulibiac ja tillivoisulaa L                                                         + 6 €
TAI
Poro-worschmack   L, G    
puikulaperunamuusia, punajuurta, suolakurkkua ja smetanaa             + 6 €

A la carte-lista ei voimassa itsenäisyyspäivänä.




Jaa uutinen
Arkisto
BISTRO GUSTAFIN JOULUMENUT
5.11.- 20.12.