LES APÉRITIFS
De Vilmont Brut Grand Recerve
14 €
Valdobbiadene Prosecco Superiore Doc Brut
10 €
Perinteinen punaviiniglögi
10 €
Terästetty kirsikkaglögi
12 €
MENU SAVOY
Kevyesti savustettua riimisuolattua poronsisäpaistia, L, G
pikkelöityä mustajuurta, herkkutattimajoneesia,
puolukkageeliä ja maa-artisokkalastuja
Rimmad och lätt rökt renstek, picklad svartrot, majonnäs på karljohansvamp, lingongelé och jordärtskockschips
Moillard Maranges Pinot Noir 12 €
***
Fenkoli-appelsiinivoin kera paahdettua kuhaa, L, G
äyriäis-bouillabaissea ja ruillea
Ugnsrostad gös med fänkål-apelsinsmör, skaldjursbouillabaisse och ruille
Seguinot-Bordet Petit Chablis 11 €
***
Omena-kanelibavarois ja karpalo-glögikastiketta L, G
Äppel- och kanelbavarois med tranbär–glöggsås
Torres Floralis Moscatel Oro 6 €
54 €
26 € / suositusviinit * vinrekommendationer
MENU VERTE
Paahdettua maa-artisokkakeittoa, savustettua mantelia, kuivattuja viinirypäleitä, paahdettuja pinjansiemeniä ja granaattiomenaa L, G
Rostad jordärtskockssoppa med rökt mandel, torkade vindruvor,
rostade pinjenötter och granatäpple
Martin Codax Albariño 12 €
***
Vaahterasiirappin kera paahdettua myskikurpitsaa,
piparkakkumaustepikkelöityä omenaa ja chimichurrikastiketta
Lönnsirap rostad butternutpumpa med
pepparkakskryddad inlagt äpple och chimichurrisås
Domaine De La Baume Elisabeth Viognier 12 €
***
Suklaamarkiisia, vadelmaa ja eggnog-vaniljakastiketta L, G
Chokladmarkis med hallon med eggnog-vaniljsås
Maxime Trijol Pineau Des Charentes 8 €
47 €
28 € / suositusviinit * vinrekommendationer
MENU GUSTAF
Skagen briossi; Käsin kuorittuja katkarapuja ja L
muikunmätiä paahdetun briossin sisällä
Brioche Skagen; handskalade räkor, löjrom i stekt briochebröd
Domaine Reverdy-Ducroux Sancerre 16 €
***
Perinteinen Pippuripihvi, juusto-perunagratiinia ja L, G
konjakki-kermakastiketta
Klassisk Pepparbiff med potatis och ostgratäng samt konjakssås
Domaine Saint-Paul Grenache Syrah 10 €
***
Perinteinen vanilja Crème Brûlée L, G
Klassisk vanilj Crème Brûlé
Calvet Réserve du Ciron Sauternes 9 €
61 €
31 € / suositusviinit * vinrekommendationer
MENU LAPPONIA
Porotartar L, G
pikkelöityjä suppilovahveroita, herkkutattimajoneesi ja maa-artisokkalastuja
Rentartar
inlagda trattkantareller, karljohansvampmajonnäs och jordärtskockschips
Moillard Maranges Pinot Noir 10 €
***
Savunauriskeittoa
loimutettua graaviasiikaa, muikunmätiä ja perunarieskaa
Röktrovasoppa
flamberad gravad sik, löjrom och potatistunnbröd
Trambusti Vermentino 11 €
***
Savuporo-salviavoissa paistettua poronfileetä, L, G
Pommes Anna juureksista ja tummaa herkkutatti-Portviinikastiketta
Renköttfilé stekt i salviasmör med rökt renkött
Pommes Anna på rotfrukter och mörk portvins-karljohanskampsås
Mouton Cadet Cuvée Héritage 11 €
***
Omena-kanelibavarois ja karpalo-glögikastiketta L, G
Äppel- och kanelbavarois med tranbär–glöggsås
Torres Floralis Moscatel Oro 6 €
69 €
36 € suositusviinit * vinrekommendationer
Menu Lapponia valmistetaan koko seurueelle.
Kabinetti varauksilta sekä yli 8 hengen seurueilta toivomme
ennakkoon yhtenäistä menuvalintaa sekä yhteislaskutusta
voidaksemme taata illallisenne mutkattoman sujuvuuden
BISTRO GUSTAFIN JOULUMENUT
11.11.- 20.12.