BISTRO GUSTAFIN JOULUMENUT
7.11.- 21.12.
LES APÉRITIFS
De Vilmont Brut Grand Recerve   
14 €
Valdobbiadene Prosecco Superiore Doc Brut
10 €
Perinteinen punaviiniglögi
10 €
Terästetty kirsikkaglögi
12 €

MENU RENNES 
Kaniterrineä, Provencen yrtti-lehikäinen ja viikunachutneytä L, (G)
Kanin terrin med smördegs-örtpalmiers och fikonchutney
Rabbit terrine with herb palmiers and fig chutney
Companie Beaujolaise Gamay Noir 13 €


Kuhaa à la Grenobloise, paahdettua punajuurta ja
piparjuuri-ranskankermaa L, G
Sikfile á la Grenobloise med rostade rödbetor och
crème fraichesås med pepparrot
Pikeperch à la grenobloise with roast beetroot and horseradish creme fraiche
Arthur Metz Prestige Alsace 11 €


Suklaamarkiisia, luumu-konjakkihilloketta ja vaniljakastiketta L, G
Chokladterrin med  plommon-konjakkompot och vaniljsås
Chocolate marquise with plum compote with cognac and vanilla sauce
Graham's Late Bottled Vintage Port 8 €

54 €
28 € / suositusviinit * vinrekommendationer

MENU VERTE
Paahdettu sellericarpaccio, pikkelöityjä suppilovahveroita ja V, G tryffelimajoneesia
Rotsellericarpaccio med inlagd trattrån svamp och tryffelmajonnäs
Celeriac carpaccio with pickled funnel wafer mushroom and
truffle mayonnaise
Domaine de la Baume Elizabeth Viognier 12


Salviavoissa paistettuja perunagnoccheja, maa-artisokkavelouté, L
marinoitua maa-artisokkaa ja rapeita maa-artisokkalastuja
Salviasmör stekt potatis gnocchi med jerusalem kronärtskockavelouté,
marinerad jordärtskocka och jerusalem kronärtskocka crisp
Sage butter fried potato gnocchi, jerusalem artichoke velouté,
marinated Jerusalem artichoke and jerusalem artichoke crisp
Moillard Le Duche Chardonnay 15 €


Piparkakku pot de crème, Griottines-kirsikkaa ja kaurapitsiä L, G
Pepparkakskryddad pot de crème med Griottines körsbär och havrekex
Gingerbread pot de crèmeand cherry griottines and oatmeal cookies
Torres Floralis Moscatel Oro 6 €

49 €
29 € / suositusviinit * vinrekommendationer

MENU BORDEAUX
Konjakkigraavattua merilohta, L, G
punajuuri-omenasalaattia ja sinappikastiketta
Konjaksgraverad havslax,rödbets-äppelsallad och senapssås
C ognac cured salmon with beetroot-apple salad and mustard sauce
Alexis Lichine Cremant de Bordeaux Brut Rose 11 €


Ylikypsää ankankoipea à la forestière
hasselbacanperunaa ja kermaista riista-sienikastiketta
Ankconfit à la forestière med hasselbackspotatis och
krämig vilt-svampsås
Roasted confit duck Leg à la forestière
hasselbacan potato and creamy game-mushroom sauce
Rothschild Mouton Cadet 12 €


Piparkakku pot de crème, Griottines-kirsikkaa ja kaurapitsiä
Pepparkakskryddad pot de crème med Griottines körsbär och havrekex
Gingerbread pot de crèmeand cherry griottines and oatmeal cookies
Mouton Cadet Sauternes 8 €   

52 €
29 € / suositusviinit * vinrekommendationer

MENU GUSTAF
Vanhanajan katkarapucocktail L, G
Gammaldags räkcocktail på handskalade räkor
Classic prawn cocktail
Dopff & Irion Cuvée René Dopff Muscat 9 €


Perinteinen pippuripihvi grillatusta naudan sisäfileestä, L, G
juusto-perunagratiinia ja konjakkikermakastiketta
Klassisk pepparbiff  av grillad nöt innerfilé,
potatis och ostgratäng samt konjakssås
Beef tenderloin pepper steak with cheesy potato gratin  
and cognac cream sauce
Domaine Saint-Paul Grenache Syrah 10 €


Perinteinen vanilja Crème Brûlée L, G
Klassisk vanilj Crème Brûlé
Classic vanilla crème brûlée
Mouton Cadet Sauternes 8 €

63 €
32 € / suositusviinit * vinrekommendationer

Kabinetti varauksilta sekä yli 8 hengen seurueilta toivomme
ennakkoon yhtenäistä menuvalintaa sekä yhteislaskutusta
voidaksemme taata illallisenne mutkattoman sujuvuuden
Jaa uutinen
Arkisto
Uudet verkkosivustot julkaistu