BISTRO GUSTAFIN JOULUMENUT
11.11.- 20.12.

LES APÉRITIFS
De Vilmont Brut Grand Recerve   
14 €
Valdobbiadene Prosecco Superiore Doc Brut
10 €
Perinteinen punaviiniglögi
10 €
Terästetty kirsikkaglögi
12 € 

MENU SAVOY 
Kevyesti savustettua riimisuolattua poronsisäpaistia, L, G
pikkelöityä mustajuurta, herkkutattimajoneesia, 
puolukkageeliä ja maa-artisokkalastuja 

Rimmad och lätt rökt renstek, picklad svartrot, majonnäs på karljohansvamp, lingongelé och jordärtskockschips  
Moillard Maranges Pinot Noir 12 €
***
Fenkoli-appelsiinivoin kera paahdettua kuhaa, L, G
äyriäis-bouillabaissea ja ruillea
Ugnsrostad gös med fänkål-apelsinsmör, skaldjursbouillabaisse och ruille  

Seguinot-Bordet Petit Chablis 11 € 
***
Omena-kanelibavarois ja karpalo-glögikastiketta L, G      
Äppel- och kanelbavarois med tranbär–glöggsås 

Torres Floralis Moscatel Oro 6 €
54 €
26 € / suositusviinit * vinrekommendationer 

MENU VERTE
Paahdettua maa-artisokkakeittoa, savustettua mantelia, kuivattuja viinirypäleitä, paahdettuja pinjansiemeniä ja granaattiomenaa L, G   
Rostad jordärtskockssoppa med rökt mandel, torkade vindruvor, 
rostade pinjenötter och granatäpple 

Martin Codax Albariño    12 €
***
Vaahterasiirappin kera paahdettua myskikurpitsaa, 
piparkakkumaustepikkelöityä omenaa ja chimichurrikastiketta 
Lönnsirap rostad butternutpumpa med 
pepparkakskryddad inlagt äpple och chimichurrisås 

Domaine De La Baume Elisabeth Viognier 12 €
*** 
Suklaamarkiisia, vadelmaa ja eggnog-vaniljakastiketta L, G         
Chokladmarkis med hallon med eggnog-vaniljsås 

Maxime Trijol Pineau Des Charentes 8 €
47 € 
28 € / suositusviinit * vinrekommendationer

MENU GUSTAF
Skagen briossi; Käsin kuorittuja katkarapuja ja  L 
muikunmätiä paahdetun briossin sisällä
Brioche Skagen; handskalade räkor, löjrom i stekt briochebröd  
Domaine Reverdy-Ducroux Sancerre 16 € 
***
Perinteinen Pippuripihvi, juusto-perunagratiinia ja L, G
konjakki-kermakastiketta
Klassisk Pepparbiff med potatis och ostgratäng samt konjakssås 
Domaine Saint-Paul Grenache Syrah 10 €
***
Perinteinen vanilja Crème Brûlée L, G
Klassisk vanilj Crème Brûlé 

Calvet Réserve du Ciron Sauternes 9 €
61 €
31 € / suositusviinit * vinrekommendationer

MENU LAPPONIA
Porotartar L, G    
pikkelöityjä suppilovahveroita, herkkutattimajoneesi ja maa-artisokkalastuja 
Rentartar
inlagda trattkantareller, karljohansvampmajonnäs och jordärtskockschips  

Moillard Maranges Pinot Noir 10 €
***
Savunauriskeittoa
loimutettua graaviasiikaa, muikunmätiä ja perunarieskaa
Röktrovasoppa
flamberad gravad sik, löjrom och potatistunnbröd 
   
Trambusti Vermentino 11 €
***
Savuporo-salviavoissa paistettua poronfileetä, L, G  
Pommes Anna juureksista ja tummaa herkkutatti-Portviinikastiketta
Renköttfilé stekt i salviasmör med rökt renkött
Pommes Anna på rotfrukter och mörk portvins-karljohanskampsås 

Mouton Cadet Cuvée Héritage 11 €
***
Omena-kanelibavarois ja karpalo-glögikastiketta L, G      
Äppel- och kanelbavarois med tranbär–glöggsås 

Torres Floralis Moscatel Oro 6 €
69 €  
36 € suositusviinit * vinrekommendationer 

Menu Lapponia valmistetaan koko seurueelle.

Kabinetti varauksilta sekä yli 8 hengen seurueilta toivomme
ennakkoon yhtenäistä menuvalintaa sekä yhteislaskutusta
voidaksemme taata illallisenne mutkattoman sujuvuuden

Jaa uutinen
Arkisto
Bistro Gustafin Vintin joululounasbuffet
10.–19.12.2025