Isänpäivänä Vintti kutsuu juhlapöytään, 
jossa yhdistyvät perinteet, makujen runsaus ja lämmin tunnelma. 
Buffet on suunniteltu niin, että jokainen löytää suosikkinsa, isä, lapset ja isovanhemmat. 
Tarjolla on huolella valmistettuja herkkuja, jotka kunnioittavat kotimaisia raaka-aineita ja tuovat esiin sesongin parhaat maut.
Lounashetki Vintissä ei ole vain ateria, se on kiitoshetki, jossa pysähdytään yhdessäoloon, jaetaan tarinoita ja nautitaan kiireettä. 
Lapset saavat oman buffetinsa, aikuisille on tarjolla lasi kuplivaa tai viiniä, ja jälkiruokapöytä kruunaa juhlan makeasti.
BUFFET
Lämmin savustettua merilohta ja tartarkastiketta    M, G
Graavia lohta ja hovimestarinkastiketta   M, G
Savumuikkuja   M, G
Rapusilakkaa   M, G
Tervasilakkaa   M, G
Sinappisilliä   M, G
Katkapu Skagenia   M, G
Grillattua broileria  M, G
PaahtopaistiaM, G ja piparjuurikermaa   L, G
Maalaispalvikinkkua   M, G
Salamia L, G
Savuporoterrineä L, G ja mustaherukkahyytelöä   M, G
Perinteistä Caesarsalaattia   L, (G)
Metsäsienisalaattia   L, G
Salaattia paahdetusta myskikurpitsasta, kikherneistä, pikkelöidyistä retiiseistä ja fetajuustosta   L, G
Omena-sellerisalaattia ja jogurttikastiketta   L, G
Suolakurkkuja, smetanaa ja hunajaa   L, G
Vihersalaattia ja karpalo-vinegretteä   M, G
Hapanjuurileipää   M
Saaristolaisleipää   
Rieskaa   M 
Ruisleipää   M 
Vaahdotettua ruskistettua voita   L, G    
Ruohosipuli-tuorejuustoa   L, G
***
Haudutettua kuhaa Walewska:     L, G
Hummeri-tryffelikastikkeella kuorrutettua kuhaa, herkkusieniä ja dushesseperunaa
Ylikypsää karitsan paahtopaistia  burgundinkastikkeessa    L, G
Säräjuureksia            L, G
Perunagratiinia        L, G
Kasvispääruokaruoka tarjoillaan lautasannoksena.
LASTEN BUFFET;
Perunamuusia L, G
Ranskalaisia perunoita M, G
Lihapullia L, G 
Pikkunakkeja L, G
Melonia, kukkakaalia,  paprikaa, makeita kirsikkatomaattia, kurkkua, salaatinlehtiä ja kermaviili-americandoppiä
***
Valikoima juustoja ja hilloa   L, G
Lakka-tuorejuustokakkua   L, G
Suklaa-vadelmamoussea   L, G
Konvehteja ja keksejä
Kahvia tai teetä
69 € / henkilö, hinta sisältää lasin Proseccoa ja lasin valko- / punaviiniä 12 cl tai oluen, myös alkoholittomat vaihtoehdot.
Lapset 0-2v. 0€ / 3-7v. 19 € / 8-12v. 26 € 
Pelkkä lasten buffet + jälkiruokabuffet 
0-2v. 0€ / 3-7v. 12 € / 8-12v. 18 € 
kattaukset:
11.00, 11.30 ja 12.00  
Sisäänkäynti Bistro Gustafin ja Sokoksen välistä sisäpihan kautta, viimeinen ovi vasemmalla, kolmas kerros.
Varaukset
info@bistrogustaf.fi 
+358 50 408 0406